Wat is Touch of Matrix en wat kan het voor ons doen?

Touch of Matrix is een unieke bewustzijns methode die gebaseerd is op de kwantumfysica. In de kwantumfysica gaat men ervan uit dat alles is opgebouwd uit licht en informatie. En als alles licht en informatie is, dan is het ook mogelijk om oude of ongewenste patronen en blokkades die vastzitten in de informatievelden om je heen zowel op lichamelijk, mentaal, emotioneel of spiritueel niveau te verwijderen of te veranderen. Met licht en informatie kun je spelen en praten. Touch of Matrix is dan ook een prachtige en snelle methode voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen op het gebied van gezondheid, relaties, werk, emoties, en meer. Dus.......Laat het maar gebeuren!

 Hoe ontstaan die blokkades?

Door ons vaak jachtige leven, de hoge eisen die we aan onszelf stellen, of het gevoel hebben dat anderen (te) veel van ons verwachten, door de zorg voor kinderen of je ouders in combinatie met werk of door het meemaken van traumatische gebeurtenissen en ervaringen, etc, etc, ontstaat spanning, stress en vermoeidheid, gevoel van vastzitten en fysieke klachten. 

Je zou kunnen zeggen dat ons hoofd, onze “harde schijf” langzaam maar zeker vol loopt en we lopen vast. We komen tot allerlei (negatieve) overtuigingen en oordelen over onszelf en anderen en denken dat  we er niets meer aan kunnen veranderen

Wat heeft Touch of Matrix met een computer te maken?

Vergelijk je geest eens met de harde schijf van je computer. Die moet je eigenlijk regelmatig opschonen en upgraden want anders wordt die traag, loopt voortdurend vast en geeft alsmaar foutmeldingen. Op een computer blijven oude programma’s die er allang niet meer toe doen onnodige ruimte in beslag nemen. Ze draaien op de achtergrond mee en storen en blokkeren. Je kan niet meer lekker werken.

Dit is ook wat in jouw geest gebeurd, oude patronen, gedachten, gebeurtenissen, draaien op de achtergrond mee en staan jouw vooruitgang en levensvreugde in de weg zonder dat je het (altijd) door hebt.

Maar……..Hoe fijn zou het zijn als je je van die gedachten bewust zou worden en je je leven weer een positieve draai kunt geven! Dat is precies wat we met Touch of Matrix doen. Touch of Matrix doet voor jou wat het opschonen en upgraden voor een computer doet.

 

Hoe ziet de behandeling eruit?  

We bespreken kort wat je klachten zijn en bespreken vooral wat je graag zou willen, want daar gaat het om. We noemen dat je bestelling. Die bestelling formuleren we altijd positief.

Tijdens de behandeling, waarbij je gewoon je kleding aanhebt, maken we contact met het "energieveld" om ons heen en daarbij ga je vanzelf bewegen. Die bewegingen die je gaat maken zijn juist goed en vertellen mij o.a. waar blokkades zitten of wat je lastig vindt of wat je nog niet wil horen en daar ga ik samen met jou mee aan de slag en dat gaat heel natuurlijk en luchtig. Touch of Matrix is niet zwaar. Humor terwijl we bezig zijn is juist heel belangrijk. Tijdens de behandeling praat ik met je, knip met mijn vingers de oude informatie weg zodat nieuwe bruikbare informatie binnen kan komen. Zo nu en dan raak ik je licht aan om te controleren waar nog blokkades zitten of waar die juist opgelost zijn. 

Eén van de principes van Touch of Matrix is hardop en positief (tegen jezelf) praten. Want het gesproken woord wordt steeds krachtiger. Uit onderzoek blijkt dat hardop praten je DNA kan veranderen. En het zal duidelijk zijn, wat we positief formuleren zal je DNA ook positief laat veranderen. 

Een bekende uitspraak van Boeddha is: “heb mooie gedachtes want jij wordt wat je denkt.” Maar dat geldt niet alleen voor denken dat geldt misschien nog wel meer voor tegen jezelf praten. Daarom: praat positief tegen jezelf en ga bezig met dat wat jij wil, jij creëert namelijk. Laat het maar gebeuren!

 

Op welke niveaus werkt Touch of Matrix?

Touch of Matrix werkt op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Dat maakt de methode zo krachtig omdat je alle niveaus tegelijk aanpakt. Je ruimt je 'oude' zaken op alle niveaus op en zo creëer je weer ruimte en vrijheid voor jezelf. Je laat de oude patronen en gedachten gaan of je herprogrammeert ze tot bruikbare programma's. Zo komt er weer plaats voor nieuwe dingen, je creativiteit gaat stromen, je krijgt nieuwe inzichten.

Want……..Hoe zou het zijn als......

  • Je optimaal zou functioneren
  • Je creatief en blij zou zijn
  • Je vrijer omgaat met fysieke belastingen
  • Je vrij zou zijn van beperkende overtuigingen
  • Je weer lekker in je vel zou zitten

Dit is wat je kan bereiken met Touch of Matrix. We zetten hoog in, leggen de lat hoog en formuleren onze "bestelling", dat is wat je wil, altijd positief!

 

Touch of Matrix is een geweldige methode voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Dus.......Laat het maar gebeuren!