Ik ben SuSanna Oldersma. Sinds 1994 werk ik als Klassiek Homeopaat. Dit deed ik bijna 20 jaar naast een baan in het onderwijs. Omdat je nooit uitgestudeerd bent heb ik in de loop der jaren meerdere studies gevolgd.

Na bijna 30 jaar onderwijs heb ik de keus gemaakt om fulltime in mijn praktijk te gaan werken en dat doe ik alweer 5 jaar met veel plezier. Naast Homeopathie pas ik nog vier andere therapieën toe. Deze therapieën vullen elkaar erg goed aan en ik combineer ze als dat geïndiceerd is. Juist die combinatie maakt mijn werk niet alleen boeiend maar ook zeer effectief. De andere therapieën die ik toepas zijn:

Bloedzuigertherapie                       

Klassieke Homeopathie  en  Orthomoleculaire voedingsadviezen 

NLP % Coaching

Dorntherapie                                                                          

Zie de websites voor meer informatie.     

Touch of Matrix kwam via een collega homeopaat op mijn pad. Zij behandelde mij met Touch of Matrix voor een vervelende en pijnlijke klacht aan mijn been waar al langere tijd last van had.

Het was voor mij haast wonderbaarlijk dat met één sessie mijn fysieke klacht voor zeker 90% weg was. Maar niet alleen mijn fysieke klacht verdween ik werd mij ook bewust van voor mij andere belemmerende zaken die speelden.  En dan blijkt Touch of Matrix een prachtige bewustzijnsmethode om heel snel op fysiek, mentaal/emotioneel gebied resultaat te boeken.

 

In 2017 heb ik met veel plezier bij Gunter de Jong, de grondlegger van deze methode, mijn opleiding tot Touch of Matrix therapeut gedaan en pas Touch of Matrix heel veel toe in de praktijk. Zie ook de site van Gunter de Jong www.touchofmatrix.nl   voor nog meer informatie over deze unieke en fijne methode.